Súťaže

Czech Open 2017

V dňoch 18. a 19 marca 2017 sa v českom meste Nymburk konala špičková medzinárodná súťaž a nechýbali na nej ani naši zástupcovia. Pätica bojovníkov nášho klubu zápasila v konkurencii vyše 500 súťažiacich zo 16-tich krajín Európy!

Medzinárodná súťaž Czech Open konajúca sa každoročne v marci patrí svojou kvalitou a prestížou medzi najlepšie v Európe. Tento rok pricestoval do Nymburku rekordný počet účastníkov zo všetkých kútov Európy, a to vrátane viacerých národných tímov. Vidieť sme tak mohli napríklad výbery Fínska a Estónska zo severu nášho kontinentu, z východu tímy z Ruska či Ukrajiny, zo západu taekwondistov z Holandska a Francúzska a z juhu zase reprezentantov Grécka. K tomu sa samozrejme pridali aj všetky najlepšie české tímy.

Päťčlenný seredský tím tak čakala konkurencia, s akou sa môžu stretnúť len málokedy. Každý jeden zápas bol teda v prvom rade skvelou a nenahraditeľnou skúsenosťou. Okrem skúseností sa nám však podaril aj vynikajúci úspech v podobe dvoch zlatých medailí!

Spomínané medaily dosiahli hneď v prvý deň súťaže dve naše žiačky v disciplíne technické zostavy. Nina Kopajová a Ema Valenčíková bojovali so zahraničnou konkurenciou vo veľmi dobre obsadených kategóriách a obe sa postupne v súťažnom pavúku prepracovali až do finálových zápasov. Na našu veľkú radosť napokon obidve dievčatá dotiahli tieto zápasy do víťazného konca, a tak ich na stupni víťazov čakala zaslúžená odmena v podobe najcennejších medailí, ktoré doteraz vo svojej taekwondo kariére mohli získať.

Do konca súťažnej sezóny 2016/2017 nás ešte čakajú viaceré medzinárodné súťaže, ako aj pokračovanie Slovenskej Taekwon-Do Ligy, kde budeme bojovať o obhájenie prvenstva z minulého roku.


Výsledky

1. miesto
Nina Kopajová (zostavy), Ema Valenčíková (zostavy)

Fotografie

admin

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.